Markten wijzigen en groeien snel, ontwikkelingen gaan onverstoorbaar door. Bijna geen enkele organisatie ontkomt aan veranderingen en verdere professionalisering. Voortdurend dienen organisaties bezig te zijn met vernieuwing van doelstellingen, middelen, producten en diensten, én investeringen in mensen. Onzekerheid en korte cycli zijn kenmerkend voor deze tijd, zij eisen van organisaties buitengewone flexibiliteit, dynamiek en het vermogen om effectief te veranderen.

Aanpassingen in de bedrijfsvoering zijn vanzelfsprekend, maar het zijn niet alleen de organisatievormen die wijzigen. Door de snelle ontwikkelingen zijn ook statische functievormen achterhaald. De cycli van functies worden korter. Een werkkring voor het leven komt steeds minder voor. Organisaties dienen dynamischer te worden. Een fundament van een dergelijk beleid is een dynamisch personeelsbeleid. Dit moet worden gedragen door zowel werkgever als werknemer.

Want niet alleen organisaties veranderen, werknemers ook. Werknemers willen een werkomgeving die hen stimuleert hun talenten uit te buiten en die hen uitdagingen biedt die passen bij hun behoeftes. Hun motivatie, inzet en kunde geeft kleur aan de onderneming.


HERKANS  ondersteunt en adviseert organisaties zowel in de profit als non-profit sector en is inzetbaar op alle gebieden van P&O…. van 1e spoor trajecten ….tot training en advies.

Door middel van een goede samenwerking met  bv. vakkundige bedrijfsartsen, arbodienst en trainers en coaches kunnen we een totaal aanbod leveren op HRM gebied bij bv: organisatieverandering, competentiemanagement, opleidingen, opstellen van HRM middelen, functioneringsgesprekken, coaching en training, hrm-beleid, bij ziekte-  1e spoor alsook 2e spoor, (outplacement) , werving en selectie, ontslag, interim management en interim P&O.

Hierbij kiezen we als HERKANS heel bewust voor een hele persoonlijke, open benadering. Zowel richting de organisatie alsook richting de werknemers. HERKANS met zijn partners biedt kwaliteit¬† d.m.v. betrokken, deskundig maatwerk zodat we op een effici√ęnte, praktische wijze de juiste resultaten, het juiste effect behalen.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie op 06-49868027